RECEPTY

mäso (305)
ryby a more (24)
bezmäsité (249)
šaláty a nátierky (92)
polievky (69)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (362)
slané ňamky (45)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Recepty - omáčky a marinády

| omáčky | marinády | deep-y | dochucovadlá |
(Počet receptov v tejto kategórii: 9)
[1]   
Tekvicový prívarok Tekvicový prívarok
kategória: omáčky
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 5.10.2016
Tekvicový prívarok - je sezóna tekvíc, tak sa dajte nalákať na výborné jedlo našich babičiek.
Sugo di pomodoro od Nick Stellino - základná talianska paradajková omáčka Sugo di pomodoro od Nick Stellino - základná talianska paradajková omáčka
kategória: omáčky
autor: Libchen (konzument), počet bodov: 5, pridaný: 8.8.2016
Recept na základnú mimoriadne chutnú taliansku rajčatovú omáčku s čerstvou bazalkou bez zahusťovania múkou od šéfkuchára Nick Stellino, má mnohoraké využitie.
Najjednoduchšia klobásková zmes na špagety Najjednoduchšia klobásková zmes na špagety
kategória: omáčky
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 6, pridaný: 11.10.2014
Ja som mäsožravec, ale toto uspokojí moje lovecké inštinkty úplne.
karamelovo zeleninová marináda na grilované mäso. karamelovo zeleninová marináda na grilované mäso.
kategória: marinády
autor: hucko (kuchtík), počet bodov: 9, pridaný: 23.5.2014
Fantastická prémiová marináda na rebierka, stejky, stehienka, krídelká.
Bylinkové maslo Bylinkové maslo
kategória: dochucovadlá
autor: danicac (kuchtík), počet bodov: 5, pridaný: 3.6.2013
Bylinkové maslo - na dochutenie grilovaných aj iných pokrmov
Šošovicový prívarok Šošovicový prívarok
kategória: omáčky
autor: janka1967 (konzument), počet bodov: 7, pridaný: 21.5.2013
Toto je šošovicový prívarok, ktorý je plne iný, ako sme zvyknutý pripravovať. Je jednoduchý a veľmi chutný.
Cesnakový deep Cesnakový deep
kategória: deep-y
autor: petus (konzument), počet bodov: 7, pridaný: 17.5.2013
OMÁČKA NA PIZZU OMÁČKA NA PIZZU
kategória: omáčky
autor: mimma79 (konzument), počet bodov: 6, pridaný: 15.5.2013
Základná omáčka na takmer akúkoľvek pizzu. Teraz už stačí natrieť na cesto a naložiť podľa chuti ostatné suroviny
PESTO al basilico PESTO al basilico
kategória: omáčky
autor: Maca (konzument), počet bodov: 10, pridaný: 8.5.2013
vynikajúca studená "omáčka"
[1]   
Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...