Jelení guláš na červenom víne a čučoriedkovom lekvári

Jelení guláš na červenom víne a čučoriedkovom lekvári

Jelení guláš na červenom víne a čučoriedkovom lekvári Divina je lahodné chudučké mäsko, ktoré vyžaduje náležité okorenenie a premastenie, aby sme uvarilli z diviny skutočnú lahôdku akou je tento guláš, ktorý má famoznu a neopakovateľnú chuť, 600 gramov jelenieho...

Jelenie stehno na štýl sviečkovej s karlovarským knedlíkom.

Jelenie stehno na štýl sviečkovej s karlovarským knedlíkom.

Jelenie stehno na štýl sviečkovej s karlovarským knedlíkom. Divina na tento spôsob je ako sen. recept nie je jednoduchý, ale je podrobne popísaný, takže ho zvládne každý. 1-2 kg jelenieho stehna (alebo srnčieho)trošku slaninky (nemusíbyť)2-3 PL masti (kačacia,...

Jelenie stehno na štýl guláša na horkej čokoláde

Jelenie stehno na štýl guláša na horkej čokoláde

Jelenie stehno na štýl guláša na horkej čokoláde Neveril by som tomu, že čokoláda a mäso idú k sebe, až kým som sa nezúčastnil školy varenia u jedného z najlepších šéfkuchárov. M äso:2 PL masti (husacia, kačacia, bravčová, ...)1 väčšia cibuľa1 až 1 (môže byť aj...

Sterilizované mäso

Sterilizované mäso

Sterilizované mäso Niekto má rád klobásu, niekto šunku, ale mäsko sa dá uchovávať aj inak, ako vyúdené, alebo v mrazničke. ľubovolné množstvo ľubovolného mäsa z 4 nohých zvieratsoľJa som použil diviaka (ale môže to byť srnec, bravčové, hovädzie, ... Dôležité je...

Zapekaná divina s kyslou kapustou

Zapekaná divina s kyslou kapustou 1 kg karé z diviakasoľčierne korenienové korenie5 strúčikov cesnaku500 ml smotany na varenie1 kg kyslá kapustaolej Mäso si naklepeme, nasolíme a nakoreníme. Potom ho sprudka opečieme na rozpálenom oleji z oboch strán.Mäso vložíme do...

Podeľ sa s nami o svoje recepty!