Domáca študenská pečať.
Ostali Vám nejaké suroviny z vianočného pečenia ? Dajú sa využiť.
Ingrediencie
  • Čokoládová hmota:
  • 250 g cera alebo obyčajné maslo
  • 250 g práškový cukor
  • 3 celé vajcia
  • 2-3 PL kakaový prášok
  • Plnka mramorovanie
  • Polámané tortové oblátky
  • rozdrvené vlašské orechy
  • arašidy kľudne aj solené,
  • nakrájané želé cukríky
  • hrozienka
  • brusnice
  • sušené jablká banány, ananás, ...
  • nasekané mandle
  • ...
Inštrukcie
  1. Čokoláda:
  2. Všetko spolu šľaháme nad parou do zhustnutia ( asi 15 min. )
  3. Potom pridáme posekanú plnku, kto čo chce a načo má chuť.
  4. Všetko zamiešame,zmes zostane dosť hustá a presunieme do formy vystlanej potravinovou fóliou.
  5. Pekne zarovnáme a dáme do chladu stuhnúť. Ja dávam na celú noc. Vyklopíme a krájame na tenké kúsky.