-
Mleté mäso dobre vymiešame s horčicou, sójovou a worcesterskou omáčkou, 1 lyžicou oleja a necháme v chlade postáť.
-
Na oleji speníme očistenú a posekanú cibuľu, pridáme mleté mäso, a za častého miešania dobre popražíme najprv pri vyššej teplote,potom pri miernejšej. Pridáme papriku, rascu, posolíme, okoreníme a primiešame uvarenú fazuľku.
-
Ešte chvíľku popražíme a zmes preložíme do vymasteného pekáčika alebo zapekacej misy.
-
Zemiaky uvaríme v osolenej vode, scedíme a vymiesime s maslom a horúcim mliekom na hladké pyré(nesmie byť riedke a lepkavé). Navrstvíme ho na mäsovú zmes a vo vyhriatej rúre zapečieme dozlatista.
-
Podávame s čerstvými šalátmi.