Párty, návšteva. Pripravte ich a neuveria Vám, že ste jednou rukou piekli koláč a druhou ste SMS-kovali s nimi.
Ingrediencie
1hotové rozvalkané lístkové cesto (dá sa kúpiť aj rozvaľkané - o to jednoduchšie. Ak nie je rozvaľkanétak rozvaľkať na 2 mm
1puding podľa chuti.
2-3PL krišt. cukru do pudingu
4dlmliekana puding
1očistené nastrúhané jablko
1vanilínový cukor na posypanie20 gramov
Inštrukcie
Vyvalkané cesto povykrajujeme na plech, kde máme papier na pečenie (alebo silikón na pečenie).
Pozor, koláčiky by nemali byť menšie, ako 4-5 cm.
Uvaríme si hustejší puding (namiesto 0,5 l mlieka použijeme len 0,4 dl mlieka + krišt. cukor). Malou lyžičkou opatrne porozdelujeme puding na povykrajované cesto (už musí byť na plechu) a na vrch posypeme nastrúhaným jablkom.
Úplne na koniec posypeme ešte vanilínovým cukrom a dáme piecť do ROZOHRIATEJ rúry (180 stupňov na cca 10-15 minút).