300gIndián-keksov alebo kakaových piškótalebo BeBe-kakaové
100gmäkkého masla
50gpráškový cukor
4PL rum
3PL uvarenej vychladenej čiernej kávy
3PL kakao
lnka:
200gmaslo
150gkokosová múčka
150gpráškový cukor
Čokoládová poleva tmavá
Inštrukcie
Keksy na jemno pomelieme na orechovom mlynčeku. Zmiešame s ostatnými surovinami na cesto. Vznikne rozotierateľná masa. Z alobalu odstrihneme asi 40 cm dlhý kus.
Masu rozotrieme na alobal na asi 3/4 cm hrubú vrstvu – snažíme sa vytvoriť obdĺžnik. Prípadne uvaľkáme valčekom, aby to bolo rovnomerné.
Na plnku vymiešame do hladka maslo s cukrom, potom pridáme kokos.
Pomaly rovnomerne rozotrieme na tmavé cesto. Potom pomocou alobalu zrolujeme a dáme na noc stuhnúť do chladničky.
Na druhý deň rozbalíme alobal a povrch rolády potrieme polevou. Skladujeme v chladničke.