-
Najprv si pripravíme Plnku:
-
Do studeného mlieka pridáme cukor (kryštálový a aj vanilkový) a zlatý klas.
-
Za stáleho miešania privedieme do varu * spraví sa nám hustý puding.
-
Necháme ho vychladnúť (treba počas chladnutia miešať a primiešame tvaroh.
-
KORPUS:
-
Z uvedených surovín vypracujeme homogénne cesto, ktoré dáme na 2-3 hodinky vyzrieť do chladničky.
-
Najlepšie v potravinárskej fólii, alebo mikroténovom sáčku.
-
Cesto rozdelíme na 3, alebo 4 časti (podľa toho, koľko chceme mať vrstiev), vyvaľkáme a každý korpus upečieme pri teplote 180 stupňov tak 10 minút.
-
Odsledujte si to, je to v podstate rýchlo hotové.
-
Upečené a vychladnuté korpusy natrieme lekvárom a plnkou a pospájame.
-
Vrch môžeme posypať práškovým cukrom.