Nepečená čokoládovo kokosová RAW torta bez cukru a múky
Ingrediencie
Korpus:
2šálky strúhaného kokosu
4PL medu
1/4šálky zmäknutého tuku125 g, maslo, Hera alebo kokosový olej
Plnka:
2ks avokádo
3ks banány
2PL kakaa - kopcom
1/4šálky zmäknutého tuku125 g, maslo, Hera alebo kokosový olej
1PL med alebo 1 ČL stéviaak sa Vám to zdá byť málo sladké
Inštrukcie
Kokos s medom a tukom dôkladne rozmixujeme, kým sa nezačne spájať. Hmotu roztlačíme na dno tortovej formy s priemerom cca 20cm. Na spodok dáme papier na pečenie.
Korpus dáme do chladničky. Avokáda rozrežeme napoly, vyberieme kôstku a s lyžicou vyberieme dužinu. 2 banány rozmixujeme s avokádom, kakaom, tukom a podľa chuti s medom alebo stéviou. Na korpus rozložíme na kolieska nakrájaný tretí banán, na to rozotrieme krém, posypeme kokosom a čokoládovými hoblinami (nemusia byť) a celú tortu dáme do mrazničky na cca 2 hodiny. Tortu držíme v chladničke.