-
Orechový korpus okrúhly (priemer tak 24cm):
-
Vajíčka rozdelíme (bielky, žĺtka), cukor rozdelíme na polovicu.
-
Jednu pridáme k bielkam, druhú k žĺtkom. Z bielkov vymiešame hustý sneh a zo žĺtkov svetlý hustý krém.
-
Spolu s nastrúhanými orechmi opatrne vymiešame penové cesto a upečieme v papierom vystlanej okrúhlej forme 20 minút pri teplote 180 stupňov.
-
Čučo-pudingová vrstva:
-
Suroviny spolu vymiešame, uvaríme hustý puding a vylejeme na vychladnutý korpus - necháme poriadne vychladnúť (najlepšie do druhého dňa v chladničke).
-
Biela čučo vrstva:
-
Zo smotany a cukru pripravíme šľahačku a tesne pred dokončením pridáme aj stužovač, aby nám šľahačka držala formu. Pridáme tak 3/4 čerstvých čučoriedok. Poslednú štvrtinu necháme na ozdobenie.
-
Prajem dobrú chuť :-)