-
Čokoládu na 2. plnku rozpustíme a vmiešame do zohriatej šľahačkovej smotany, kým sa celá nerozpustí. Necháme vychladnúť a dáme aspoň na hodinu do chladničky.
-
Krémešové cesto: Salajku rozpustíme v mlieku. Múku zmiešame s cukrom, pridáme tuk, vajce, mlieko so salajkou a vypracujeme cesto.
-
Cesto rozdelíme na 2 časti a priamo na papieri na pečenie vyvaľkáme 2 tenké pláty (veľké tak, aby sa rozmermi zmestili do hlbokého plechu).
-
Na obrátenú stranu plechu položíme papier aj s cestom, popicháme vidličkou a pečieme pri 185°C 8-9 minút. POZOR, salajka pri pečení smrdí, takže neotvárajte rúru a potom vyvetrajte. Upečené cesto je už bez zápachu :-)
-
Do hlbokého plechu vložíme plát cesta (alebo polovicu keksov).
-
V mlieku uvaríme puding s vanilkovým a kryštálovým cukrom a kokosovou múčkou. Zmiešame s maslom a rumom. Polovicu pudingového krému nalejeme na cesto a zarovnáme.
-
Navrch uložíme druhý plát (alebo poukladáme druhú polovicu keksov) a zalejeme zvyšným krémom. Koláč dáme stuhnúť do chladničky.
-
Čokoládovú smotanu vyšľaháme na šľahačku, natrieme na koláč a posypeme strúhanou čokoládou a kokosom.