Vytlačiť
Parížsky šalát
Osvedčená klasika, najlepšia doma urobená.
-
0,5
kg
diétnej salámy
-
2-3
kyslé uhorky
-
2
malé cibule
-
1
konzerva kukurice
-
1
tatárska omáčka
-
2
lyžice oleja
-
2
lyžice kečupu
-
1
lyžica octu
-
3
lyžičky cukru
-
3
lyžicky horčice
-
Najprv si uvaríme nálev: olej,kečup, ocot, cukor, horčicu a necháme vychladnúť.
-
Salámu si nakrájame na rezance, uhorky a cibulu na kocky, pridáme kukuricu (nemusí byť celá, kto má ako rád).
-
Nálev, pripravené nakrájané ingrediencie a tatársku omáčku spolu premiešame a necháme chvíľu odstáť v chladničke.
-
Dobrú chuť :-)