Paprikové kolieska plené fajnou nátierkou sa priam pýtajú na chlebík, alebo bagetku
Ingrediencie
Krásne tvarované kápievyhovujúce norme EU
Náplň:
50% hmoty Tvorí maslo
10% hmoty tvorí syrokrém
10% hmoty tvorí výrazný zrejúci syrnapr: niva
10% hmoty tvorí slanší syrnapr FETA
10% hmoty tvorí nakrájaná domáca údená klobáska
Inštrukcie
Maslo necháme zmäknúť pri izbovej teplote - nie, nedávame ho roztopiť do mikrovlnky.
Pridáme všetky ostatné suroviny a dobre zamiešame.
Ak chceme trošku farebnejšie, môžeme pridať nadrobno nakrájanú kápiu (trošku), nejakú rukolu, alebo bazalku (ale to nie je nutné) .
Z papriky odkrojíme časť so stopkou, odstránime jaderník a naplníme syrovo klobáskovou zmesou. a necháme stuhnúť v chladničke. Krájame až po stuhnutí.
Poznámky k receptu
DOBRÁ RADA: Na túto nátierku musíme použiť dobré staré tvrdé maslo. Čím je tvrdšie na "opáčenie", tým je lepšie. Maslo nám totiž zabezpečí, že sa bude dať zmes pekne krájať.