Tieto pagáčiky netreba na doske vôbec prekladať, nechať celé hodiny na doske kysnúť a znovu rozvaľkať po každom zložení a predsa sú ako lístkové, na povrchu sú pekne chrumkavé, vo vnútri mäkkučké a po upečení vláčne i na druhý deň a sú úžasne chutné. Veľkou výhodou je, že cesto kysne pomaly cez noc v chladničke, cesto sa pripraví sa v predstihu už večer, potom to už ide veľmi rýchlo a spracovanie je veľmi jednoduché. Upečené pagáčiky necháme vychladnúť a servírujeme ako prílohu k sýtejším polievkam na kyslo, ale aj samostatne, sú výbornou chuťovkou pre milé návštevy k vínu a na rodinných a rôznych oslavách pre priateľov. Z tejto dávky mi vyšlo až 70 kusov, môže ich byť aj viac, záleží na veľkosti formičky, ktorú zvolíte Vy sami, mala som vykrajovač o priemere 4 cm, pagáčiky netreba mriežkovať na povrchu a ani zaguľatiť a formovať medzi dlaňami, do cesta sa vajce nedáva!