Vytlačiť
Tuniakové cestoviny
Talianska kuchyňa, rýchle jedlo, nenáročné na prípravu a strávenie
-
cestoviny
fusilli, farfale, podľa vlastného výberu
-
2
konzervy tuniaka
môže byť aj kúsky, aj drvený
-
1
konzerva lúpaných paradajok
-
cibuľa
-
cesnak
-
soľ
-
čierne korenie
-
petržlenová vňať
-
Na oleji si opražíme cibuľku a cesnak.
-
Pridáme odkvapkaného tuniaka a trochu spolu opražíme.
-
Následne pridáme na drobno nakrájané lúpané paradajky spolu aj so šťavou.
-
Osolíme, okoreníme a pridáme petržlenovú vnať a trošku aj podlejeme.
-
Zakryjeme a necháme trošku prevariť. V druhom hrnci si uvaríme cestoviny.
-
Uvarené cestoviny primiešame k tuniakovo-paradajkovému základu, dobre premiešame a môžme podávať. Dobru chuť!