Go Back
Vytlačiť

Cestovinový šalát s paprikou

Klobása a cestoviny - základná výbava komory (Karin)

Ingrediencie

  • 500 g menších cestovín 3 papriky, 1 nožičku klobásky, 4 strúčiky cesnaku, olej, ocot, soľ, mleté korenie, petržlenovú vňať

Inštrukcie

  1. Ppariku očistíme, nakrájame na rezance, cesnak očistíme a nasekáme.
  2. Metličkou premiešame ocot, olej, soľ a korenie.
  3. Klobásku nakrájame na kolieska.
  4. Papriku, cesnak a klobásku vmiešame do olejovej marinády a necháme odstáť.
  5. Cestoviny uvaríme v dostatočnom množstve osolenej vody a podľa návodu na obale zlejeme a necháme odkvapkať.
  6. Premiešame s paprikou, cesnakom a klobáskou, podľa potreby pridáme olej, šalát musí byť vláčny, a dosolíme.
  7. Podávame posypaný petržlenovou vňaťou.