Po ochutnaní nik neidentifikoval tofu. Niežeby bol tvaroh zlý, ale aj tofu vie pomôcť nášmu organizmu.
Ingrediencie
KORPUS:
1,5balíčka BEBE keksov
100grozpusteného maslaklasické
ČOKOLÁDOVÁ VRSTVA
3balíčky biele tofuLUNTER
3PL med
3vanilkové cukre3*20g
šťava z jedného citrónu
1PL škrobuGustin, Solamil, Zlatý klas, ...
250gdobrej čokolády
Vrch
250mlsmotana na šľahanie
1vanilkový cukor
čučoriedkyalebo iné lesné ovocie na zdobenie
Inštrukcie
KORPUS:
keksy rozdrvíme, pomiešame s maslom a natlačíme na spodok tortovej formy (cca 28 cm v priemere). Necháme zachladiť v chladničke tak 15-20 minút.
ČOKO VRSTVA
K TOFU pridáme všetky ostatné suroviny (okrem čokolády) a rozmixujeme ponorným tyčovým mixérom (s nožmi).
Čokoládu rozpustíme nad parou a pridáme k tofumase. Vylejeme na vychladený korpus a pečieme 20 minút pri 180 stupňoch. Necháme vychladnúť.
Šľahačku pripravíme zo smotany a cukru a rovnomerne nanesieme na vychladnutú čokoládovú vrstvu. Pri servírovaní ozdobíme lesným ovocím, alebo len posypeme grankom.