Go Back
Vytlačiť

Mexiko fazuľa

Mexiko je charakteristické fazuľou, kukuricou, ale hlavne pikantným jedlom. Dobrú chuť.

Ingrediencie

  • 2 konzervy sterilizovanej fazule /môže byt mix - biela tmava a jednu v chili omáčke/, 1 konzerva kukurice, 1 zelena masita paprika, 2 klobasy - pikantnejšie, 1 paradajkový pretlak väčší, 2 cibule, cesnak, slanina, na zahustenie solamyl alebo hladkú mku

Inštrukcie

  1. klobásu nakrájať na kocky, na jemno cibuľu, cesnak a papriku.
  2. Do hlbšieho hrnca dáme slaninu rozpustiť, na to pridáme cibuľu, cesnak, nakrájanú klobásu, zarestujeme, pridám paradajkový pretlak premiešam, podlejem vodou a nechám zovrieť, pridám fazuľu s chili celu, v naleve ocedim, a ocedenú kukuricu, nechať zovrieť, nakoniec pridať papriku a zahustiť solamylom.
  3. Podávame s chlebom.