Go Back
Vytlačiť

Bravčové mäso na hubách

Recept na chalupársky obed (Karin)

Ingrediencie

  • Olivový olej
  • Šampiňóny
  • Syr – veselá kráva s príchuťou cibuľa
  • Klobása
  • Salám
  • Morská soľ
  • Cibuľa
  • Slanina
  • Bazalka
  • Petržlen
  • Čierne korenie
  • Cestoviny
  • 2 vajíčka

Inštrukcie

  1. Mäso osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, opečieme zo všetkých strán na ćasti rpzohriatej masti, podlejeme a udusíme domäkka. Na zvyšku masti osobitne opražíme pokrajané huby, zaprášime múkou, podlejeme precedenou šťavou z mäsa a povaríme. Nakoniec pridáme nadrobno posekaný kôpor,kyslú smotanu a okyslíme citrónovou šťavou.
  2. Uvaríme si cestoviny. Osmažíme cibuľku. Do nej pridáme nakrájanú salámu, slaninu, potom vajíčka, soľ, korenie. Umyté šampiňóny. Po odstavení primiešame syr, bazalku, korenie a petržlen.
  3. Zmes vmiešame do cestovín.