Go Back
Vytlačiť

Maďarský guláš

Maďari majú veľa receptov na guláš. Tento mi chutil asi najviac. (Karin)

Ingrediencie

  • 500 g hovädzieho mäsa z pliecka 60g masti, 200g cibule, mletá červená paprika, soľ, mleté čierne korenie, 1 strúčik cesnaku, rasca, majorán, 1 paradajka, 1 feferónka

Inštrukcie

  1. Mäso umyjeme a pokrájame na kocky.
  2. Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, primiešame mletú červenú papriku a mäaso, osolíme, okoreníme čiernym korením, pridáme strúčik rozotretého cesnaku, zomletú rascu, majorán a prikryté dusíme vo vlastnej šťave.
  3. Ak treba dolejeme horću vodu,pridáme pokrájanú paradajku a feferónku a udusíme do mäkka.