Recept som nepatrne upravila, v pôvodnom recepte sa používa celé a rozporcované kura, jedlo sa servíruje so zemiakmi pokrájanými na malé kúsky. Použité bylinky, cibuľa a cesnak patria do talianskej Gremolata, čo je zmes, ktorá sa pridáva do jedla na ochutenie a zvýraznenie chuti jedla. V Gremolate sa používa často miesto citonovej kôry nastrúhaná pomarančová kôra a miesto obyčajnej cibule sa používa aj jarná cibuľka alebo červená cibuľa, pôvodne z byliniek to bola posekaná petržlenová vňať, dnes sú v nej aj iné bylinky ako šalvia, koriander, mäta pieporná a iné, dokonca strúhaný syr pecorino romano, sardely a píniové oriešky. Gremolata je typická pre Osso buco alla Milanése. Toto jedlo je známe v Taliansku pod názvom Il pollo rustico con patate, čo je Rustikálne kura so zemiakmi