Tento chlieb je úžasne chutný, je neuveriteľne ľahúčký, vzdušný, s mäkkučkou striedkou s početnými veľkými okami a perfektne vypečenou chrumkavou kôrkou, až sa mi nechcelo veriť, že toto sa dá dosiahnuť len s jediným gramom sušeného droždia, chuť je zvýraznená pšeničnými otrubami, chlieb má až neuveriteľnú 75 % - tnú hydratovanosť, s čím som sa u iných nemiesených chlebov nestretla, voda prechádza celým chlebom počas pečenia a nad chlebom v prikrytom hrnci udržuje potrebné množstvo pary počas pečenia. Autorom receptu je taliansky pekár žijúci v New Yorku, pán Jim Lahey, majiteľ pekárne Sulivan, jeho recept sa objavil po prvýkrát v Nev York Times v roku 2006, táto metoda je známa už od 1990, odvtedy bol recept vydaný aj knižne medzi najlepšími receptami sveta na chlieb, pekár Jim Lahey nahral na Youtube početné videa, ktoré si môžete pozrieť, recept preletel internetom cez celý svet a je veľmi obľúbený.