Go Back
Vytlačiť

Pesto z medvedieho cesnaku

Funkčné jedlo. Dve muchy jednou ranou (a možno aj viacej). Zasýti, je vynikajúce a detoxikuje organizmus, upravuje trávenie.

Ingrediencie

  • medvedí cesnak
  • 80 g kešu oriešky alebo iné nesolené
  • 1 dl olivového oleja
  • hrsť strúhaného parmezánu
  • soľ

Inštrukcie

  1. Bylinu umyjeme a necháme odkvapkať, vysušíme papierovou utierkou.
  2. Oriešky rozmixujeme na kúsočky. Pridáme nakrájaný medvedí cesnak, olej a nasrúhaný parmezán. Všetko dokonale rozmixujeme, ak je zmes hustá, pridáme podľa potreby olivový olej.
  3. A máme hotovo ... v uzavretom poháriku uložíme do chladničky a použijeme na cestoviny, alebo len tak ... na čerstvý chlebík. Prajem dobrú chuť.