Vytlačiť
Plnka alebo po našom nádivka
Neodmysliteľne patrí k pečenému kurčaťu.
-
6
rožkov (3 namočiť a
-
vyžmýkať) a 3 suché
-
2
vajcia
-
Soľ mensia kl
-
Vegeta ideálne domáca rovnako ako soli
-
Korenie
-
Cesnak - 2 strúčky
-
Pečienka 250-350g
-
Petržlenová vňať - od oka kto má ako rád
-
Lyžička oleja
-
Všetky suroviny spolu riadne pomágať rukou a dať do pevného sáčku.
-
Poťápať to tam, aby sa pekne spojila hmota.
-
Treba v ňom nechať vzduch, aby mala nádivka priestor na podrastenie a hore spravit uzol, aby sa nam tam nedostala voda.
-
Do vačšieho hrnca naliať do 3/4 vodu, vložiť sáčok, prikryť pokrievkou a variť vo vode 45 minút +.
-
Ak by ste dali viac pečene a nebola by hotova jednoducho dopečte v rúre.