Pesto z medvedieho cesnaku
Funkčné jedlo. Dve muchy jednou ranou (a možno aj viacej). Zasýti, je vynikajúce a detoxikuje organizmus, upravuje trávenie.
Ingrediencie
  • medvedí cesnak
  • 80 g kešu oriešky alebo iné nesolené
  • 1 dl olivového oleja
  • hrsť strúhaného parmezánu
  • soľ
Inštrukcie
  1. Bylinu umyjeme a necháme odkvapkať, vysušíme papierovou utierkou.
  2. Oriešky rozmixujeme na kúsočky. Pridáme nakrájaný medvedí cesnak, olej a nasrúhaný parmezán. Všetko dokonale rozmixujeme, ak je zmes hustá, pridáme podľa potreby olivový olej.
  3. A máme hotovo ... v uzavretom poháriku uložíme do chladničky a použijeme na cestoviny, alebo len tak ... na čerstvý chlebík. Prajem dobrú chuť.