Bravčové mäso na hubách
Recept na chalupársky obed (Karin)
Ingrediencie
- Olivový olej
- Šampiňóny
- Syr – veselá kráva s príchuťou cibuľa
- Klobása
- Salám
- Morská soľ
- Cibuľa
- Slanina
- Bazalka
- Petržlen
- Čierne korenie
- Cestoviny
- 2 vajíčka
Inštrukcie
-
Mäso osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, opečieme zo všetkých strán na ćasti rpzohriatej masti, podlejeme a udusíme domäkka. Na zvyšku masti osobitne opražíme pokrajané huby, zaprášime múkou, podlejeme precedenou šťavou z mäsa a povaríme. Nakoniec pridáme nadrobno posekaný kôpor,kyslú smotanu a okyslíme citrónovou šťavou.
-
Uvaríme si cestoviny. Osmažíme cibuľku. Do nej pridáme nakrájanú salámu, slaninu, potom vajíčka, soľ, korenie. Umyté šampiňóny. Po odstavení primiešame syr, bazalku, korenie a petržlen.
-
Zmes vmiešame do cestovín.