Ryba na slanine
Rybka pre tých čo majú radi skôr ryby bez kostičky.:-))
Ingrediencie
  • 4 porcietresky spolu600g, 8 plátkov oravskej slaniny, 2 malé cukiny, pohárik brandy, 1 strúčik cesnaku, 4 lyžice olivového oleja, soľ
Inštrukcie
  1. Pokrájanú oravskú slaninu krátko poškvaríme na panvici s olejom, pridáme cukiny nakrájané na dlhšie pásiky, plátky cesnaku a necháme chvíľu restovať.
  2. Potom zvýšime teplotu, prilejeme brandy, osolíme. Na 4 namočené a vyžmykané hárky papiera na pečenie rozložíme porcie ryby, na ne rozdelíme zmes-zvyšný tuk zo slaniny nepoužijeme.
  3. Pokvapkáme olivovým olejom, prípadne ešte dosolíme, balíčky uzavrieme a pečieme v rúre asi 10 minút pri teplote 200 stupňov.