Slonie žrádlo
Úplne úžasná nátierka
Ingrediencie
  • To husté:
  • 1/2 kg dietnej salámy
  • 3 veľké cibule
  • 5 väčších kyslých uhoriek
  • To riedke:
  • 1 PL oleja
  • 1 PL octu
  • 2 PL horčice
  • 4 PL kečupu
  • tatárska omáčka
Inštrukcie
  1. To riedke všetko naliať do kovového hrnčeka, zohriať za stáleho miešania (nevariť), nechať vychladnúť.
  2. To husté všetko pomlieť na mäsovom mlynčeku.
  3. Premiešať a vliať vychladnutú riedku zmes a zas dobre premiešať.
  4. Nakoniec ešte primiešame celú tatársku omáčku.
Poznámky k receptu

Papáme s pečivom ako nátierku. Dobrú chuť!