Rýchla kuracia polievka.
Rýchla kuracia polievka - kuracie mäso sa uvarí rýchlo, takže už o hodinu si môžete vychutnávať túto výbornú polievku.
Ingrediencie
  • kurací trup – to čo Vám zostane z kuraťa po vyrezaní prsíčok a stehienok – aj s kožou, môžeme pridať aj krídla a vnútornosti
  • menšia cibuľa
  • 1 PL olej
  • pol vrecúška mrazenej zeleniny na polievku – napr. Mochovská
  • soľ
  • vegeta
  • mletá paprika
  • koreniny podľa chuti
Inštrukcie
  1. Očistenú cibuľu nakrájame, speníme na oleji.
  2. Zalejeme studenou vodou a vložíme mäso.
  3. Keď začne vrieť, posolíme, pridáme vegetu, papriku a korenie. Necháme povariť a po cca 15-tich minútach pridáme zeleninu. Varíme, kým sa mäso neoddeľuje od kostí.
  4. Potom mäso vyberieme, vykostíme a vrátime späť do polievky.
Poznámky k receptu

Tip: Namiesto závarky môžete do polievky pridať 1 PL ovsených vločiek a povariť 5 minút.