Rýchla kuracia polievka.
Rýchla kuracia polievka - kuracie mäso sa uvarí rýchlo, takže už o hodinu si môžete vychutnávať túto výbornú polievku.
Ingrediencie
- kurací trup – to čo Vám zostane z kuraťa po vyrezaní prsíčok a stehienok – aj s kožou, môžeme pridať aj krídla a vnútornosti
- menšia cibuľa
- 1 PL olej
- pol vrecúška mrazenej zeleniny na polievku – napr. Mochovská
- soľ
- vegeta
- mletá paprika
- koreniny podľa chuti
Inštrukcie
-
Očistenú cibuľu nakrájame, speníme na oleji.
-
Zalejeme studenou vodou a vložíme mäso.
-
Keď začne vrieť, posolíme, pridáme vegetu, papriku a korenie. Necháme povariť a po cca 15-tich minútach pridáme zeleninu. Varíme, kým sa mäso neoddeľuje od kostí.
-
Potom mäso vyberieme, vykostíme a vrátime späť do polievky.
Poznámky k receptu
Tip: Namiesto závarky môžete do polievky pridať 1 PL ovsených vločiek a povariť 5 minút.