Lahodná torta ,,PANAMA"
Nemusíme chodiť ďaleko,Panamu môžme ochutnať priamo doma.:-)
Ingrediencie
- 7 vajec 140g práškového cukru, 40g zmäknutej čokolády, 140g orechov, orieškov alebo mandlí
- KRÉM:250 masla 140g práškového cukru, 40g zmäknutej čokolády
Inštrukcie
-
Žĺtky vymiešame s preosiatym práškovým cukrom na husty, hladký krém, primiešame zmäknutú čokoládu, pomleté vlašské orechy(oriešky alebo mandle) a nakoniec tuhý sneh vyšľahaný z bielkov.
-
Cesto dáme do vymastenej tortovej formy vysypanej polohrubou múkou alebo vystlanej pomasteným papierom na pečenie a v predhriatej rúre upečieme.
-
Vychladnutý korpus v strede prerežeme, naplníme krémom, vymiešaným dohladka z masla, cukru a zmäknutej čokolády. Krémom natrieme aj povrch torty a posypeme mletými orechmi.