Lahodná torta ,,PANAMA"
Nemusíme chodiť ďaleko,Panamu môžme ochutnať priamo doma.:-)
Ingrediencie
  • 7 vajec 140g práškového cukru, 40g zmäknutej čokolády, 140g orechov, orieškov alebo mandlí
  • KRÉM:250 masla 140g práškového cukru, 40g zmäknutej čokolády
Inštrukcie
  1. Žĺtky vymiešame s preosiatym práškovým cukrom na husty, hladký krém, primiešame zmäknutú čokoládu, pomleté vlašské orechy(oriešky alebo mandle) a nakoniec tuhý sneh vyšľahaný z bielkov.
  2. Cesto dáme do vymastenej tortovej formy vysypanej polohrubou múkou alebo vystlanej pomasteným papierom na pečenie a v predhriatej rúre upečieme.
  3. Vychladnutý korpus v strede prerežeme, naplníme krémom, vymiešaným dohladka z masla, cukru a zmäknutej čokolády. Krémom natrieme aj povrch torty a posypeme mletými orechmi.