RECEPTY

mäso (305)
ryby a more (24)
bezmäsité (250)
šaláty a nátierky (92)
polievky (69)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (362)
slané ňamky (45)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Pstruh v alobale

autor: danicac (kuchtík)      body: 5      zobrazenia 4807      podpora -
Pstruh v alobale
Pozrite si všetky recepty užívateľa danicac (kuchtík)

Len vyskúšané veci, žiadne BLUDY (a OBLUDY).
Pridajte sa k šéfkuchárom aj na Facebooku.
Uvidíte recepty  BEZ REKLÁM  medzi prvými.

Recept

Pstruh v alobale s červeným vínom a slaninou

Zloženie:
4 pstruhy
40 g údenej slaniny,
50 g olej
1 dl červeného vína,
30 g masla
2 pretlačené strúčiky cesnaku,
korenie na ryby,
mleté čierne korenie,
paprika,
citrónová šťava

Postup:
Pstruhy očistíme a umyjeme.
Slaninu nakrájame na plátky a z jednej strany narežeme do 3/4 na pásiky asi 1/2 cm od seba - vytvorí sa vejárik.
Všetky ostatné suroviny okrem masla zmiešame a dochutíme. Maslom natrieme 4 kúsky alobalu veľké tak, aby sa do každého zmestila jedna ryba.
Pstruhy potrieme marinádou, uložíme na alobal, do vnútra a na povrch vložíme plátky slaniny, dobre zabalíme, aby šťava nevytekala a dáme do horúcej rúry na asi 15 minút upiecť. Podávame so zemiakmi.

Vytlačiť recept




Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...