RECEPTY

mäso (305)
ryby a more (24)
bezmäsité (250)
šaláty a nátierky (92)
polievky (69)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (362)
slané ňamky (45)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Rýchla kuracia polievka.

autor: danicac (kuchtík)      body: 5      zobrazenia 275      podpora -
Rýchla kuracia polievka.
Pozrite si všetky recepty užívateľa danicac (kuchtík)

Len vyskúšané veci, žiadne BLUDY (a OBLUDY).
Pridajte sa k šéfkuchárom aj na Facebooku.
Uvidíte recepty  BEZ REKLÁM  medzi prvými.

Recept

Rýchla kuracia polievka - kuracie mäso sa uvarí rýchlo, takže už o hodinu si môžete vychutnávať túto výbornú polievku.

Zloženie:
kurací trup – to, čo Vám zostane z kuraťa po vyrezaní prsíčok a stehienok – aj s kožou, môžeme pridať aj krídla a vnútornosti
menšia cibuľa
1 PL olej
pol vrecúška mrazenej zeleniny na polievku – napr. Mochovská
soľ
vegeta
mletá paprika
koreniny podľa chuti


Postup:
Očistenú cibuľu nakrájame, speníme na oleji. Zalejeme studenou vodou a vložíme mäso. Keď začne vrieť, posolíme, pridáme vegetu, papriku a korenie. Necháme povariť a po cca 15-tich minútach pridáme zeleninu. Varíme, kým sa mäso neoddeľuje od kostí. Potom mäso vyberieme, vykostíme a vrátime späť do polievky.
Tip: Namiesto závarky môžete do polievky pridať 1 PL ovsených vločiek a povariť 5 minút.

Vytlačiť recept




Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...