RECEPTY

mäso (298)
ryby a more (23)
bezmäsité (245)
šaláty a nátierky (92)
polievky (67)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (358)
slané ňamky (43)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Klobáskovo syrová nátierka plnená v kápii

autor: hucko (kuchtík)      body: 5      zobrazenia 1315      podpora 16.8.2016
Klobáskovo syrová nátierka plnená v kápii
Pozrite si všetky recepty užívateľa hucko (kuchtík)

Len vyskúšané veci, žiadne BLUDY (a OBLUDY).
Pridajte sa k šéfkuchárom aj na Facebooku.
Uvidíte recepty  BEZ REKLÁM  medzi prvými.

Recept

Paprikové kolieska plené fajnou nátierkou sa priam pýtajú na chlebík, alebo bagetku

Zloženie:
Krásne tvarované kápie (vyhovujúce norme EU)

Náplň:
50% hmoty Tvorí maslo
10% hmoty tvorí syrokrém
10% hmoty tvorí výrazný zrejúci syr (napr: niva)
10% hmoty tvorí slanší syr (napr FETA)
10% hmoty tvorí nakrájaná domáca údená klobáska

Postup:
Maslo necháme zmäknúť pri izbovej teplote - nie, nedávame ho roztopiť do mikrovlnky. Pridáme všetky ostatné suroviny a dobre zamiešame. Ak chceme trošku farebnejšie, môžeme pridať nadrobno nakrájanú kápiu (trošku), nejakú rukolu, alebo bazalku (ale to nie je nutné) . Z papriky odkrojíme časť so stopkou, odstránime jaderník a naplníme syrovo klobáskovou zmesou. a necháme stuhnúť v chladničke. Krájame až po stuhnutí.

DOBRÁ RADA: Na túto nátierku musíme použiť dobré staré tvrdé maslo. Čím je tvrdšie na "opáčenie", tým je lepšie. Maslo nám totiž zabezpečí, že sa bude dať zmes pekne krájať.

Vytlačiť recept




Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...