RECEPTY

mäso (298)
ryby a more (23)
bezmäsité (245)
šaláty a nátierky (92)
polievky (67)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (358)
slané ňamky (43)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Hlávkový šalát s mozerellou a paradajkami

autor: Libchen (konzument)      body: 5      zobrazenia 275      podpora -
Hlávkový šalát s mozerellou a paradajkami
Pozrite si všetky recepty užívateľa Libchen (konzument)

Len vyskúšané veci, žiadne BLUDY (a OBLUDY).
Pridajte sa k šéfkuchárom aj na Facebooku.
Uvidíte recepty  BEZ REKLÁM  medzi prvými.

Recept

Ľahký osviežujúci zeleninový šalát s mozarellou

Zloženie:
1 kus hlávkového šalátu
4 čerstvé paradajky
1 balenie mini mozarelly
soľ podľa chuti
olivový olej podľa chuti
citrónová šťava podľa chuti
čerstvo mleté čierne korenie podľa chuti

Postup:
Hlávkový šalát rozoberieme na listy, listy umyjeme, necháme dobre odkvapkať z vody a natrháme na menšie kúsky. Paradajky umyjeme, vykrojíme stred, pokrájame na tenšie plátky,. Do misy dáme pripravené listy hlávkového šalátu, plátky paradajok, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a olivovým olejom, pridáme mini mozarellu a premiešame, žiadne dalšie korenie a ani iné ochutenie nepridávame. Servírujeme bud ako šalát alebo ako ľahký letný obed či večeru s čerstvým domácim pečivom. Šalát je jednoduchý, príprava veľmi jednoduchá, má príjemnú osviežujúcu chuť, je ideálny do horúcich letných dní.


Vytlačiť recept




Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...