RECEPTY

mäso (305)
ryby a more (24)
bezmäsité (249)
šaláty a nátierky (92)
polievky (69)
omáčky a marinády (9)
sladké pečenie (362)
slané ňamky (45)
chlieb-pečivo (30)
zaváraniny (26)
nápoje (41)
ochucovadlá (14)




Partneri (abc...)



Bylinkové maslo na ryby

autor: hucko (kuchtík)      body: 5      zobrazenia 3478      podpora 25.1.2016
Bylinkové maslo na ryby
Pozrite si všetky recepty užívateľa hucko (kuchtík)

Len vyskúšané veci, žiadne BLUDY (a OBLUDY).
Pridajte sa k šéfkuchárom aj na Facebooku.
Uvidíte recepty  BEZ REKLÁM  medzi prvými.

Recept

Nie je to také ľažké. Recept na bylnkové maslo je jednoduchý

Zloženie:
250g masla
nastrúhaná kôra z dvoch biocitrónov
za hrsť kôpru (najemno nasekať)
1 čl citrónovej šťavy
štipka soli

Postup:
najprv necháme v rúre pri teplote 50-60 stupňov rozpustiť maslo - stačí do mäkka, nemusí byť tekuté.. Pridáme nastrúhanú citrónovú kôru, a všetky ostatné ingrediencie a dobre vymiešame. Necháme trošku stuhnúť v chladničke (ale nie do tvrda. Len aby už nebolo úplne mäkké.

Maslo rozotrieme na potravinovú fóliu (ako na obrázku) a pomocou fólie vytvarujeme šúlok. Necháme ho stuhnúť v chladničke a použijeme ho na jemné dochutenie v tvare koliesok na hotovú práve pripravenú rybu, alebo steak, ži rizoto.

Vytlačiť recept




Zimný festival jedla 2017
Podporme lokálnu gastronómiu a slovenský gastro-turizmus
celý článok...
Školy varenia v roku 2017
Marcel Ihnačák, Gabo Kocák, Igor Čehy, Jozefína Zaukolcová, Tomáš Sika, Braňo Križan, .... a mnohí iní
celý článok...
ZÁKLADNÁ tabuľka na riedenie chilli v pokrmoch na dosiahnutie želanej pálivosti (hrejivosti)
Viete si nastaviť pokrm, aby jeho pálivosť bola prínosom a nie dôvodom PN-ky ? Pomôžem Vám...
celý článok...
Sója - exkurzia v továrni
Boli moje predsudnky opodstatnené, alebo som sa ochudobnil o ďaľšiu dobrotu ?
celý článok...
Ako rýchlo obaliť šampiňóny alebo karfiol v trojobale?
Trik, ktorý je vhodný pre každého, čo potrebuje rýchlo obaliť malé kúsky zeleniny.
celý článok...