RECEPTY

mäso (161)
ryby a more (16)
bezmäsité (167)
šaláty a nátierky (73)
polievky (47)
omáčky a marinády (6)
sladké pečenie (265)
slané ňamky (19)
chlieb-pečivo (15)
zaváraniny (14)
nápoje (32)
ochucovadlá (10)



Posledné recepty


Jarný karfiol s kvalitnými zemiakmi
ľahko a chutne, pre zaciatočníkov, ktorí ešte nedržali varechu

Ovocná piškótová Tvarohová torta
Čokoláda je super, ale niektoré torty sú bez čokolády rovnako dobré, ako s ňou (alebo aj lepšie).

Pečené zemiaky na suchom plechu
Stroj času - inak sa tento pokrm pomenovať nedá.

Plnená paprika pre začínajúcich kuchárov
Máte radi plnenú papriku, no netrúfnete si na prácu s mletým mäsom ? Spravte túto. Túto zvládne aj moja manželka.

Ríbezľový krémový piškótový koláčik
Ríbezle sú najlepšie surové, mierne kyselkasté, chrumkavé, doplnené výraznejšou sladkou krémovou chuťou


Partneri



Oškvarková pomazánka

autor: danicac (gurmán)        počet bodov: 5        počet zobrazení od 22.1.2014: 581
Oškvarková pomazánka
Pozrite si všetky recepty užívateľa danicac (gurmán)





Chcete dostávať skutočné recepty od skutočných ľudí na svoju FB stenu ?
Pridajte sa ku nám ÚPLNE ZADARMO

Recept

Nezdravá ale strááášne dobrá

Zloženie:
500 g bravčové oškvarky
3 ks varené vajce
horčica
soľ
korenie čierne mleté
1 ks väčšia cibuľa



Postup:
Oškvarky 2x pomelieme na mäsovom mlynčeku a pridáme podľa chuti horčicu, nadrobno pokrájanú cibuľu, korenie, soľ a cez strúhadlo pretreté natvrdo uvarené vajíčka. Ponorným mixérom všetko vymiešame a čo zostane po ochutnávaní odložíme do uzatvárateľnej nádoby do chladu. Podávame s čerstvým chlebom.

Vytlačiť recept





Odstredivka na šalát
Odstredivka na šalát - nedocenený pomocník v domácnosti
celý článok...
Ako dobre vyšľahať tuhý sneh z bielkov
Rada pre začínajúcich kuchárov - ako vyšľahať tuhý sneh z bielkov
celý článok...
Dobré rady o syroch
Keď sa povie syyyr...
celý článok...
5 vecí, ktoré by ste vždy mali mať doma
Veci čo sa zídu
celý článok...
Kúpime recepty
Chcete si trošku zarobiť? Dajte nám recept a my Vám zaň zaplatíme.
celý článok...