RECEPTY

mäso (173)
ryby a more (17)
bezmäsité (175)
šaláty a nátierky (73)
polievky (49)
omáčky a marinády (6)
sladké pečenie (277)
slané ňamky (22)
chlieb-pečivo (15)
zaváraniny (14)
nápoje (32)
ochucovadlá (10)



Posledné recepty


Crinkles cintron
Vyskúšajte niečo nové. Citrón je jednou z obľúbených prísad do múčnikov.

Talianske koláče
Ostalo Vám v chladničke niečo čo sa hodí na pizzu ? Spravte si k telke tieto jednoduché pizzové koláčiky

Luxusné konfitované kačacie stehná.
Najlepší šéfkuchári pripravujú kačacie stehná aj 12 hodín. Trpezlivosť a nízka teplota je tu na mieste. Recept od šéfkuchára Petra Kulhány-ho (Smratfood BB)

Schizofrenik
Je taký chrumkavý, je taký krémový je taký zložitý a taký jednoduchý.

biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček - ideálny múčnik, keď Vám zvýšia vaječné bielka.


Partneri (abc...)



Oškvarková pomazánka

autor: danicac (gurmán)        počet bodov: 5        počet zobrazení od 22.1.2014: 806
Oškvarková pomazánka
Pozrite si všetky recepty užívateľa danicac (gurmán)





Chcete dostávať skutočné recepty od skutočných ľudí na svoju FB stenu ?
Pridajte sa ku nám ÚPLNE ZADARMO

Recept

Nezdravá ale strááášne dobrá

Zloženie:
500 g bravčové oškvarky
3 ks varené vajce
horčica
soľ
korenie čierne mleté
1 ks väčšia cibuľa



Postup:
Oškvarky 2x pomelieme na mäsovom mlynčeku a pridáme podľa chuti horčicu, nadrobno pokrájanú cibuľu, korenie, soľ a cez strúhadlo pretreté natvrdo uvarené vajíčka. Ponorným mixérom všetko vymiešame a čo zostane po ochutnávaní odložíme do uzatvárateľnej nádoby do chladu. Podávame s čerstvým chlebom.

Vytlačiť recept





Černice
par zaujimavých informacii o tomto dobrom ovocíčku
celý článok...
Ako olúpať vajce za par sekund?
koniec starosti s lúpanim vajec
celý článok...
Čo by ste mali vediet o jedle?
5 veci ktore zrejme neviete o jedle
celý článok...
Odstredivka na šalát
Odstredivka na šalát - nedocenený pomocník v domácnosti
celý článok...
Ako dobre vyšľahať tuhý sneh z bielkov
Rada pre začínajúcich kuchárov - ako vyšľahať tuhý sneh z bielkov
celý článok...