RECEPTY

mäso (171)
ryby a more (16)
bezmäsité (173)
šaláty a nátierky (73)
polievky (49)
omáčky a marinády (6)
sladké pečenie (272)
slané ňamky (21)
chlieb-pečivo (15)
zaváraniny (14)
nápoje (32)
ochucovadlá (10)



Posledné recepty


Zemiakové syrové pagáče
Ľahké, nadýchané, vydržia čerstvé aj 2-3 dni. Ak ich zamrazíte, tak aj mesiac :-)

Buchty na pare
Existuje vôbec dieťa, ktoré ich nemá rado ? A ani dospelý je neodmietne :-)

čučoriedkový koláč s orechovým korpusom
Vyvážená kombinácia CHRUMKAVOSTI a KRÉMOVOSTI. Na tento dezert nikdy nezabudnete.

Vyprážaná tekvica
Vyprážaná tekvica - alebo cukina, alebo kaleráb - tekvice dozrievaljú, treba ich zúžitkovať

Pomaly pečené kačacie stehná (9 hodín)
Konfitovaním sa v mäsa zachovajú všetky šťavy, mäsko je šťavnaté a láka vziať si REPETE :-)


Partneri (abc...)



Oškvarková pomazánka

autor: danicac (gurmán)        počet bodov: 5        počet zobrazení od 22.1.2014: 725
Oškvarková pomazánka
Pozrite si všetky recepty užívateľa danicac (gurmán)





Chcete dostávať skutočné recepty od skutočných ľudí na svoju FB stenu ?
Pridajte sa ku nám ÚPLNE ZADARMO

Recept

Nezdravá ale strááášne dobrá

Zloženie:
500 g bravčové oškvarky
3 ks varené vajce
horčica
soľ
korenie čierne mleté
1 ks väčšia cibuľa



Postup:
Oškvarky 2x pomelieme na mäsovom mlynčeku a pridáme podľa chuti horčicu, nadrobno pokrájanú cibuľu, korenie, soľ a cez strúhadlo pretreté natvrdo uvarené vajíčka. Ponorným mixérom všetko vymiešame a čo zostane po ochutnávaní odložíme do uzatvárateľnej nádoby do chladu. Podávame s čerstvým chlebom.

Vytlačiť recept





Černice
par zaujimavých informacii o tomto dobrom ovocíčku
celý článok...
Ako olúpať vajce za par sekund?
koniec starosti s lúpanim vajec
celý článok...
Čo by ste mali vediet o jedle?
5 veci ktore zrejme neviete o jedle
celý článok...
Odstredivka na šalát
Odstredivka na šalát - nedocenený pomocník v domácnosti
celý článok...
Ako dobre vyšľahať tuhý sneh z bielkov
Rada pre začínajúcich kuchárov - ako vyšľahať tuhý sneh z bielkov
celý článok...