RECEPTY

mäso (180)
ryby a more (18)
bezmäsité (181)
šaláty a nátierky (75)
polievky (51)
omáčky a marinády (7)
sladké pečenie (288)
slané ňamky (23)
chlieb-pečivo (15)
zaváraniny (14)
nápoje (32)
ochucovadlá (10)



Posledné recepty


Základný recept na piškótový korpus
Krásny, mäkký piškótový korpus je základom pre tisíce múčnikov. Takto sa vám VŽDY PODARÍ.

Crème brûlée (Creme brulee)
Francúzska špecialita, ktorú poznajú aj pod názvom Crema Catalana alebo Crema de Sant Josep.

Vzduchom pečené kurča so špenátovou ryžou
Chrumkavá kožtička, fajná ryža, akurátne opečené zemiaky. Myslím, že to stojí za archivovanie.

Citrónová bábovka
čokoládová bábovka je možno dobrá, ale ani citrónová bábovka sa nemá za čo hanbiť. Podrobný recept.

Torta - HATTRICK (gaštany, orechy, vanilka)
Všetky tri vrstvy samostatne sú super a keď ich spojíte do jednej torty, sú ešte lepšie.


Partneri (abc...)



Hubové rizoto

autor: karin (konzument)        počet bodov: 2        počet zobrazení od 23.9.2013: 740

Pozrite si všetky recepty užívateľa karin (konzument)





Chcete dostávať skutočné recepty od skutočných ľudí na svoju FB stenu ?
Pridajte sa ku nám ÚPLNE ZADARMO

Recept

Kto by nemal rád rizoto, toto je však výnimočné tým, že nemá v sebe mäso, je vhodné pre tých čo nejedia mäsité jedlá, ale aj ako pôstne jedlo.

Zloženie:
500g dlhozrnnej ryže,
50g sušených húb,
3 lyžice oleja,
2 cibule,
2dl bieleho vína,
6dl horúceho zeleninového alebo číreho bujónu(z kocky),
petržlenová vňať,
soľ,
150g postrúhaného syra

Postup:
Sušené huby vsypeme do vriacej vody a necháme ich v nej 20 minút. Potom scedíme, ale vodu z nich necháme. Na oleji usmažíme cibuľu, pridáme ryžu a popražíme za stáleho miešania asi minútu. Podlejeme vínom a miešame ďalej, až sa tekutina vyparí. Prilejeme asi 3dl vody z húb, bujón, pridáme huby, ochutíme, stíšime trochu plameň a prikryté dusíme, až ryža zmäkne. Hotové rizoto zľahka premiešame s petržlenovou vňaťou posekanou najemno, strúhaným syrom a podávame.

Vytlačiť recept





Čo so zbytkami v kuchyni, alebo ako neplytvať potravinami.
Zbytky v kuchyni
celý článok...
Černice
par zaujimavých informacii o tomto dobrom ovocíčku
celý článok...
Ako olúpať vajce za par sekund?
koniec starosti s lúpanim vajec
celý článok...
Čo by ste mali vediet o jedle?
5 veci ktore zrejme neviete o jedle
celý článok...
Odstredivka na šalát
Odstredivka na šalát - nedocenený pomocník v domácnosti
celý článok...