RECEPTY

mäso (173)
ryby a more (17)
bezmäsité (175)
šaláty a nátierky (73)
polievky (49)
omáčky a marinády (6)
sladké pečenie (276)
slané ňamky (21)
chlieb-pečivo (15)
zaváraniny (14)
nápoje (32)
ochucovadlá (10)



Posledné recepty


Luxusné konfitované kačacie stehná.
Najlepší šéfkuchári pripravujú kačacie stehná aj 12 hodín. Trpezlivosť a nízka teplota je tu na mieste. Recept od šéfkuchára Petra Kulhány-ho (Smratfood BB)

Schizofrenik
Je taký chrumkavý, je taký krémový je taký zložitý a taký jednoduchý.

biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček - ideálny múčnik, keď Vám zvýšia vaječné bielka.

Segedínsky guláš s domácou knedľou
Kyslá kapusta, smotana, mäso. Z dobrých surovín sa dobú guláš ľahko robí.

Marinovaný losos s mätovo dijonským dresingom
Plnohodnotná úprava lososa, ktorá z neho dostane skutočne to najlepšie


Partneri (abc...)



Hubové rizoto

autor: karin (konzument)        počet bodov: 2        počet zobrazení od 23.9.2013: 591

Pozrite si všetky recepty užívateľa karin (konzument)





Chcete dostávať skutočné recepty od skutočných ľudí na svoju FB stenu ?
Pridajte sa ku nám ÚPLNE ZADARMO

Recept

Kto by nemal rád rizoto, toto je však výnimočné tým, že nemá v sebe mäso, je vhodné pre tých čo nejedia mäsité jedlá, ale aj ako pôstne jedlo.

Zloženie:
500g dlhozrnnej ryže,
50g sušených húb,
3 lyžice oleja,
2 cibule,
2dl bieleho vína,
6dl horúceho zeleninového alebo číreho bujónu(z kocky),
petržlenová vňať,
soľ,
150g postrúhaného syra

Postup:
Sušené huby vsypeme do vriacej vody a necháme ich v nej 20 minút. Potom scedíme, ale vodu z nich necháme. Na oleji usmažíme cibuľu, pridáme ryžu a popražíme za stáleho miešania asi minútu. Podlejeme vínom a miešame ďalej, až sa tekutina vyparí. Prilejeme asi 3dl vody z húb, bujón, pridáme huby, ochutíme, stíšime trochu plameň a prikryté dusíme, až ryža zmäkne. Hotové rizoto zľahka premiešame s petržlenovou vňaťou posekanou najemno, strúhaným syrom a podávame.

Vytlačiť recept





Černice
par zaujimavých informacii o tomto dobrom ovocíčku
celý článok...
Ako olúpať vajce za par sekund?
koniec starosti s lúpanim vajec
celý článok...
Čo by ste mali vediet o jedle?
5 veci ktore zrejme neviete o jedle
celý článok...
Odstredivka na šalát
Odstredivka na šalát - nedocenený pomocník v domácnosti
celý článok...
Ako dobre vyšľahať tuhý sneh z bielkov
Rada pre začínajúcich kuchárov - ako vyšľahať tuhý sneh z bielkov
celý článok...