RECEPTY

mäso (180)
ryby a more (17)
bezmäsité (180)
šaláty a nátierky (75)
polievky (51)
omáčky a marinády (7)
sladké pečenie (284)
slané ňamky (23)
chlieb-pečivo (15)
zaváraniny (14)
nápoje (32)
ochucovadlá (10)



Posledné recepty


Morčacie mäso na štýl SEGEDÍN
Kto povedal, že segedín sa robí len z bravčového mäsa ?

Krehké madľové čajové pečivo
Krehké okamžite po vytiahnutí z rúry. V ústach sa Vám samé rozpadá, netreba žiadny lekvár, žiadnu plnku, len dúšok dobrého čaju.

O niečo lepší puding
Pudingu chýba štruktúra, ktorá by podráždila chuťové poháriky na celom jazyku. Tak ju pridajme.

Bosorkine prsty
Chrumkavé, sladké, strašidelné. Na párty si ich každý všimne a kupodivu sú aj dobré :-)

Bezlepkové Tiramisu
Základný recept na Tiramisu, ako si ho môžete dopriať aj pri bezlepkovej diete


Partneri (abc...)



Hubové rizoto

autor: karin (konzument)        počet bodov: 2        počet zobrazení od 23.9.2013: 694

Pozrite si všetky recepty užívateľa karin (konzument)





Chcete dostávať skutočné recepty od skutočných ľudí na svoju FB stenu ?
Pridajte sa ku nám ÚPLNE ZADARMO

Recept

Kto by nemal rád rizoto, toto je však výnimočné tým, že nemá v sebe mäso, je vhodné pre tých čo nejedia mäsité jedlá, ale aj ako pôstne jedlo.

Zloženie:
500g dlhozrnnej ryže,
50g sušených húb,
3 lyžice oleja,
2 cibule,
2dl bieleho vína,
6dl horúceho zeleninového alebo číreho bujónu(z kocky),
petržlenová vňať,
soľ,
150g postrúhaného syra

Postup:
Sušené huby vsypeme do vriacej vody a necháme ich v nej 20 minút. Potom scedíme, ale vodu z nich necháme. Na oleji usmažíme cibuľu, pridáme ryžu a popražíme za stáleho miešania asi minútu. Podlejeme vínom a miešame ďalej, až sa tekutina vyparí. Prilejeme asi 3dl vody z húb, bujón, pridáme huby, ochutíme, stíšime trochu plameň a prikryté dusíme, až ryža zmäkne. Hotové rizoto zľahka premiešame s petržlenovou vňaťou posekanou najemno, strúhaným syrom a podávame.

Vytlačiť recept





Čo so zbytkami v kuchyni, alebo ako neplytvať potravinami.
Zbytky v kuchyni
celý článok...
Černice
par zaujimavých informacii o tomto dobrom ovocíčku
celý článok...
Ako olúpať vajce za par sekund?
koniec starosti s lúpanim vajec
celý článok...
Čo by ste mali vediet o jedle?
5 veci ktore zrejme neviete o jedle
celý článok...
Odstredivka na šalát
Odstredivka na šalát - nedocenený pomocník v domácnosti
celý článok...