RECEPTY

mäso (213)
ryby a more (19)
bezmäsité (188)
šaláty a nátierky (81)
polievky (56)
omáčky a marinády (7)
sladké pečenie (307)
slané ňamky (24)
chlieb-pečivo (17)
zaváraniny (14)
nápoje (33)
ochucovadlá (10)


Najväčšia a najlepšia pizza v meste (BB)

Ku každej pizzi kofola zadarmo


Posledné recepty


Hovadzie stehno dusené na cibuľke so smotanou
Omrzeli Vás kuracie stehná a máte obavy, aby ste už sami nezačali kodkodákať ? Skúste tento jednoduchá recept.

Zemiakový chlieb
Chlieb som nekúpila už niekoľko rokov. Je to pre mňa úplne prirodzené, že keď sa míňa, spravím si ďaľší.

Vlašský šalát
Receptov na dobrý šalát nikdy nie je dosť - tento je najlepší na Veľkú noc. K tomu údená varená šunka a nič viac mi netreba.

Vajíčková nátierka
Veľká noc bez vajíčkovej nátierky to je ako Vianoce bez medovníkov :-)

Hrnčekový chlieb
Kupovali by ste chleba, keby ste si vedeli upiecť doma takýto ? Tento je skutočne pečený doma.


Partneri (abc...)



Hubové rizoto

autor: karin (konzument)        počet bodov: 2        počet zobrazení : 981

Pozrite si všetky recepty užívateľa karin (konzument)





Chcete dostávať skutočné recepty od skutočných ľudí na svoju FB stenu ?
Pridajte sa ku nám ÚPLNE ZADARMO

Recept

Kto by nemal rád rizoto, toto je však výnimočné tým, že nemá v sebe mäso, je vhodné pre tých čo nejedia mäsité jedlá, ale aj ako pôstne jedlo.

Zloženie:
500g dlhozrnnej ryže,
50g sušených húb,
3 lyžice oleja,
2 cibule,
2dl bieleho vína,
6dl horúceho zeleninového alebo číreho bujónu(z kocky),
petržlenová vňať,
soľ,
150g postrúhaného syra

Postup:
Sušené huby vsypeme do vriacej vody a necháme ich v nej 20 minút. Potom scedíme, ale vodu z nich necháme. Na oleji usmažíme cibuľu, pridáme ryžu a popražíme za stáleho miešania asi minútu. Podlejeme vínom a miešame ďalej, až sa tekutina vyparí. Prilejeme asi 3dl vody z húb, bujón, pridáme huby, ochutíme, stíšime trochu plameň a prikryté dusíme, až ryža zmäkne. Hotové rizoto zľahka premiešame s petržlenovou vňaťou posekanou najemno, strúhaným syrom a podávame.

Vytlačiť recept





Dá sa opiť z pokrmu, v ktorom bol tepelne upravený alkohol ?
Koľko percent alkoholu ostane v jedle po rôznych spôsoboch tepelnej úpravy ?
celý článok...
Kapusta
Kapusta zo súdka
celý článok...
Cvikla
Žiarivý životabudič
celý článok...
Kým kvitne baza
Magická i liečivá rastlina
celý článok...
Koľko poznáme druhov múky
Veľká múčna rodina :-)
celý článok...