RECEPTY

mäso (199)
ryby a more (19)
bezmäsité (183)
šaláty a nátierky (76)
polievky (53)
omáčky a marinády (7)
sladké pečenie (301)
slané ňamky (23)
chlieb-pečivo (15)
zaváraniny (14)
nápoje (33)
ochucovadlá (10)


Najväčšia a najlepšia pizza v meste (BB)

Ku každej pizzi kofola zadarmo


Posledné recepty


Kuracie stehienka s pappardelle
Možno nezvyčajná kombinácia, ale veľmi dobre to k sebe ide. A táto príloha sa robí skoro sama.

Hovädzie líčka dusené na VINEI
Niekto sa bojí dať do jedla víno, lebo alkohol nemusí, alebo varí pre deti. Tento recept má v sebe podiel hroznovej šťavy vo forme nealko nápoja a napriek tomu je dobrý.

Plnené kapustné listy - Holúbky.
Špecialita zo Zemplína. Toto je obľúbený rodinný recept užívateľky zuzana_73 z portálu Modrý Koník. Zverejnený je s jej súhlasom.

Citrónové kura so sušenými paradajkami
Tento recept patrí do kategórie obľúbený domáci obed užívateľa kamowa z portálu Modrý Koník. Zverejnený je s jej súhlasom

Nymfomanka
Niekedy raz nestačí. To je prípad aj tohoto "koláčika". Môže za to fantastický orechový korpus, neuveriteľne malinový tvarohový krém a pena z bielej čokolády a smotany na šľahanie.


Partneri (abc...)



Hubové rizoto

autor: karin (konzument)        počet bodov: 2        počet zobrazení : 879

Pozrite si všetky recepty užívateľa karin (konzument)





Chcete dostávať skutočné recepty od skutočných ľudí na svoju FB stenu ?
Pridajte sa ku nám ÚPLNE ZADARMO

Recept

Kto by nemal rád rizoto, toto je však výnimočné tým, že nemá v sebe mäso, je vhodné pre tých čo nejedia mäsité jedlá, ale aj ako pôstne jedlo.

Zloženie:
500g dlhozrnnej ryže,
50g sušených húb,
3 lyžice oleja,
2 cibule,
2dl bieleho vína,
6dl horúceho zeleninového alebo číreho bujónu(z kocky),
petržlenová vňať,
soľ,
150g postrúhaného syra

Postup:
Sušené huby vsypeme do vriacej vody a necháme ich v nej 20 minút. Potom scedíme, ale vodu z nich necháme. Na oleji usmažíme cibuľu, pridáme ryžu a popražíme za stáleho miešania asi minútu. Podlejeme vínom a miešame ďalej, až sa tekutina vyparí. Prilejeme asi 3dl vody z húb, bujón, pridáme huby, ochutíme, stíšime trochu plameň a prikryté dusíme, až ryža zmäkne. Hotové rizoto zľahka premiešame s petržlenovou vňaťou posekanou najemno, strúhaným syrom a podávame.

Vytlačiť recept





Kapusta
Kapusta zo súdka
celý článok...
Cvikla
Žiarivý životabudič
celý článok...
Kým kvitne baza
Magická i liečivá rastlina
celý článok...
Koľko poznáme druhov múky
Veľká múčna rodina :-)
celý článok...
Májová bryndza
Zdravá probiotická bomba
celý článok...